Passeleg renska

             

Jepp! Då var det snart min tur til å ta påskeferie. Baggen er pakka, skapet og hyllene er renska for det som går an å ta med seg, og endå litt meir. Det er serriøst kjempevanskeleg å velgje kva ein skal la bli og kva ein må ta med, når ein eigentleg vil ha allt her. Men, skal det vere lettare å fly på veg heim nestegong (og sistegong:() må det bli slik. Håpar de alle får ei god natt søvn og ein fin dag før ferien (hurra!).

"Do not assume anything, check!"

          

Overskrifta er henta frå noverande favoritt lærerinna. Akkurat no sit eg å jobbar med eit script som er innleveringa/eksamenen våres i valfaget Producing. Det har vore 6 sjukt inspirerande og gode undervisningsdagar med faget gjennom semesteret. Sjølv om det er få, har dei våre veldig lærerike, og nesten litt trist at det var så liten tid. Læraren våres likte eg veldig godt, for alt ho sa var frå hennar eigen erfaring frå den verkelege producing verda. Ikkje allt er lett og beint fram, men kronglete og vanskeleg.

"Be prepared to fail, though it is not the end of the world."
- Ioanna

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
legg meg til som venn

Hei!
Her kan du lese om min reise til England og mine erfaringar derifrå. Eg gledar meg til å reise, og oppdaterar så ofte som råd!
Hi!
Here you can read about me travelling to England and my experiences there. I will update you as much as I can!


Kontakt


etram_b@hotmail.com


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits