Passeleg renska

liBRAry

ATM: eg har ingenting på timeplanen, så derfor likar eg å sitte på bilbioteket i tilfelle eg kjem på at eg har lyst å jobbe. Eg får alltid nokon gode idear når eg sit her, men ikkje så veldig motivasjon til å arbeide med skule, diverre. Derfor er det jo greit å ha ein blogg der eg kan skrable ned det eg vil, uansett om det er produktivt eller ikkje. No ventar eg egentleg berre på at klokka skal bli litt meir, for eg og gruppa mi i Creative Documentary har nokre spennande forslag framføre oss me må prøve å få til. Kan fortelje om dette ved ein seinare anledning!

PS: Pannekakedagen igår var så utruleg bra, eg elskar pannekaker med nutella og jordbær! Det går ikkje an å ikkje like noko som inneheld nutella. For dei som har meg på snapchat såg kanskje at eg var hos nabojentene på pancakedate 🍽

 

🐑

 

 

Ha ein fin søndag people!

Torsdagstur

Hei!

I går reiste eg og Mabby til Guildford på eit vintage fair, eit slags loppemarked, som ikkje heilt stod til forventningane. Derfor gjekk me heller på sightseeing i Guildford og ein snøggtur på handlesenteret der istadenfor. Mabby tok meg med på Wagamama, ein veldig kul restaurant med mykje eg aldri har høyrt om før. Ein balanding av kinesisk og indisk mat? Iallefall godt og mettande!

On the road again

Solskinnsdag

Tenk å kunne hatt sånt ver heile tida. 11 grader og sol i Februar!

Rolig onsdag

Hei folkens!

Idag har eg ikkje hatt skule, men skal møte gruppa mi i kreativ dokumentar-faget og diskutere planane våre vidare om nokon straksar. Eg kom over denne dritkule raude gensaren og tenkte meg meg sjøl at kanskje den kan "booste' motivasjonen min til å blogge litt meir.

Ønskjer deg ein bra dag!

Weekend

Time & space

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
legg meg til som venn

Hei!
Her kan du lese om min reise til England og mine erfaringar derifrå. Eg gledar meg til å reise, og oppdaterar så ofte som råd!
Hi!
Here you can read about me travelling to England and my experiences there. I will update you as much as I can!


Kontakt


etram_b@hotmail.com


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits